Tüy Kalem&Mürekkep Alışverişi
2 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Tüy Kalem&Mürekkep Alışverişi
Listede Baykuş ve Cübbe tamamdı, şimdi sıra Tüy Kalemlerdeydi. 3 Klassik Tüy kalem seçtim. Daha sonra siyah mürekkep aldım. Kasada almak için tüy kalem ve mürekkebi satış görevlisine verdim.
"İyi seçim. Sanırım Sihir Basınındasınız." dedi. Cübbemdeki armamdan anlamış olmalıydı.
"Evet, Gelecek Postası Baş Editörüyüm." dedim.
"Ah, siz Miley Rey Cyrus olmalısınız. Emin olun çok güzel bir gazete." dedi. Gülümseyerek karşılık verdim. Satış görevlisi bana poşedi verdi. Şimdi alınması gereken tek şey kalmıştı. O da süpürge.
"İyi seçim. Sanırım Sihir Basınındasınız." dedi. Cübbemdeki armamdan anlamış olmalıydı.
"Evet, Gelecek Postası Baş Editörüyüm." dedim.
"Ah, siz Miley Rey Cyrus olmalısınız. Emin olun çok güzel bir gazete." dedi. Gülümseyerek karşılık verdim. Satış görevlisi bana poşedi verdi. Şimdi alınması gereken tek şey kalmıştı. O da süpürge.
Miley Rey Cyrus- Binbir Çeşit Baykuş Dükkanı Sahibesi-Gelecek Posta Baş Editörü
Rp Puanı
Rp Puanı:
(100/100)
Geri: Tüy Kalem&Mürekkep Alışverişi
Fatura Fatura Sahibi: Miley Rey Cyrus 3 Klasik Tüy-------------------------30 Galleon Mürekkep----------------------------20 Galleon TOPLAM:50 Galleon Şuan Yanınızda Bulunan Nakit Miktarı: 97 Alım işleminden Sonra ki Nakit Miktarı: 47 |
Isabella Marie Swan- Yönetici-Seherbaz-Biçim Değiştirme Profesörü-Zümrüdü Anka Yoldaşlığı
Rp Puanı
Rp Puanı:
(100/100)
1 sayfadaki 1 sayfası