Cübbe Alışverişi
2 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Cübbe Alışverişi
Cübbelerimi almak için her zaman gittiğim yer olan Madam Malkin'in Her Duruma Uygun Cübbeleri Dükkanına gittim. Orada her zaman her türlü cübbe bulunurdu.
İçeri girdiğimde ilk geldiğim gün gibi aynıydı burası. Her zaman kokan meyan kökü ve çok fazla toz. Hemen yanıma bir bayan geldi.
"Ne istersiniz hanımefendi?" dedi.
"Ben Sihir Basınında çalışıyorum. Bunun için uygun bir cübbe varsa ondan ve bir Dükkan Sahibesi Cübbesi lütfen." dedim.
"Peki efendim. Hemen getiriyorum." dedi kadın ve içeri gitti.
Birden aklıma buraya okul için ilk geldiğim gün geldi. Ne kadar çok heyecanlıydım. Tezgaha boyum yetmediği için parmak ucunda yaptıklarına bakardım. Bu birazda olsa beni gülümsetmeye yetmişti. O sırada bayan geldi.
"İşte, buyrun." dedi ve elime cübbeleri verdi.
Cübbelerden birini kenara bıraktım ve asamın tek hareketiyle üstümdeydi. Aynada kendime baktım ve rahat olup olmadığına bakmak için biraz yürüdüm. Evet bunu alıyordum. Daha sonra diğer cübbeyi de denedim. İşte buda mükemmeldi. Kasaya doğru yürüdüm. Kasada parasını ödedikten sonra listemdeki diğer şeyleri yapmak için yola koyuldum.
İçeri girdiğimde ilk geldiğim gün gibi aynıydı burası. Her zaman kokan meyan kökü ve çok fazla toz. Hemen yanıma bir bayan geldi.
"Ne istersiniz hanımefendi?" dedi.
"Ben Sihir Basınında çalışıyorum. Bunun için uygun bir cübbe varsa ondan ve bir Dükkan Sahibesi Cübbesi lütfen." dedim.
"Peki efendim. Hemen getiriyorum." dedi kadın ve içeri gitti.
Birden aklıma buraya okul için ilk geldiğim gün geldi. Ne kadar çok heyecanlıydım. Tezgaha boyum yetmediği için parmak ucunda yaptıklarına bakardım. Bu birazda olsa beni gülümsetmeye yetmişti. O sırada bayan geldi.
"İşte, buyrun." dedi ve elime cübbeleri verdi.
Cübbelerden birini kenara bıraktım ve asamın tek hareketiyle üstümdeydi. Aynada kendime baktım ve rahat olup olmadığına bakmak için biraz yürüdüm. Evet bunu alıyordum. Daha sonra diğer cübbeyi de denedim. İşte buda mükemmeldi. Kasaya doğru yürüdüm. Kasada parasını ödedikten sonra listemdeki diğer şeyleri yapmak için yola koyuldum.
Miley Rey Cyrus- Binbir Çeşit Baykuş Dükkanı Sahibesi-Gelecek Posta Baş Editörü
Rp Puanı
Rp Puanı:
(100/100)
Geri: Cübbe Alışverişi
Alınanlar:
Sihir Basını Çalışanı Cübbesi
Dükkan Sahibi Cübbesi
Toplam: 60 Galleon
Yanınızda bulunan nakit miktarı yetmemektedir!
1 sayfadaki 1 sayfası