Alışveriş
2 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Alışveriş
Rp Yeri: Madam Victoria’nın Giysi Dükkanı
Rp’ye Katılacaklar: İsabella Marie Swan
Rp:
Madam Victoria’nın Giysi Dükkanına girdiğimizde içerisi gül kokuyordu. Bella şemsiyeyi kapattı. Birbirimize bakıp gülümsedikten sonra kendimizi elbiselere bakarken bulduk. Ben kendime bir takım günlük elbise seçmiştim. Asamın tek hareketiyle elbise üstümdeydi. Sonra aynada kendime baktım.
“Bella, sence bu beni şişman mı gösterdi?” dedim.
“Tabi ki de hayır. Kesinlikle muhteşem görünüyorsun. “ dedi ve gülümsedi. İnci gibi beyaz dişleri onun suratını tamamlıyordu.
“Gülümsemek sana çok yakışıyor.” Dedim ve onu tekrar gülümsetmeyi başardım.
Kendime Günlük Elbise ,Resmi Elbise, Kısa Gece Kıyafeti, Uzun Gece Kıyafeit, Özel Günler için Elbise, Modelli Elbise seçmiştim.
Kendime siyah bir ince penye seçtim. Takım elbise bölümden ise penyeme uyacak çok güzel bir etek ceket takımı aldım. Daha sonra kasada Bella ile buluşup parasını ödedik.
Rp’ye Katılacaklar: İsabella Marie Swan
Rp:
Madam Victoria’nın Giysi Dükkanına girdiğimizde içerisi gül kokuyordu. Bella şemsiyeyi kapattı. Birbirimize bakıp gülümsedikten sonra kendimizi elbiselere bakarken bulduk. Ben kendime bir takım günlük elbise seçmiştim. Asamın tek hareketiyle elbise üstümdeydi. Sonra aynada kendime baktım.
“Bella, sence bu beni şişman mı gösterdi?” dedim.
“Tabi ki de hayır. Kesinlikle muhteşem görünüyorsun. “ dedi ve gülümsedi. İnci gibi beyaz dişleri onun suratını tamamlıyordu.
“Gülümsemek sana çok yakışıyor.” Dedim ve onu tekrar gülümsetmeyi başardım.
Kendime Günlük Elbise ,Resmi Elbise, Kısa Gece Kıyafeti, Uzun Gece Kıyafeit, Özel Günler için Elbise, Modelli Elbise seçmiştim.
Kendime siyah bir ince penye seçtim. Takım elbise bölümden ise penyeme uyacak çok güzel bir etek ceket takımı aldım. Daha sonra kasada Bella ile buluşup parasını ödedik.
Geri: Alışveriş
Taylor' ın aldıkları kasaya bıraktı...
Aldığı elbise yığını neredeyse yüzünü kapatıyordu ama benim ki kadar çok değildi.
Tezgahın arkasında görevliye bakarak;
"Hesabı alabilir miyiz?" dedim.
Görevli önünde dağ gibi uzanan elbiselere baktı titrek bir sesle;
"Tabi...
Aldığı elbise yığını neredeyse yüzünü kapatıyordu ama benim ki kadar çok değildi.
Tezgahın arkasında görevliye bakarak;
"Hesabı alabilir miyiz?" dedim.
Görevli önünde dağ gibi uzanan elbiselere baktı titrek bir sesle;
"Tabi...
Isabella Marie Swan- Yönetici-Seherbaz-Biçim Değiştirme Profesörü-Zümrüdü Anka Yoldaşlığı
Rp Puanı
Rp Puanı:
(100/100)
Geri: Alışveriş
Fatura Fatura Sahibi: Taylor Alison Swift Günlük Elbise-------------------------30 Galleon Resmi Elbise(takım elbise)----------40 Galleon Kısa Gece Kıyafeti-------------------150 Galleon Uzun Gece Kıyafeit------------------200 Galleon Özel Günler İçin Elbise---------------120 Galleon Modelli Elbise--------------------------200 Galleon Penye Kazak--------------------------10 Galleon Kalem Etek-----------------------------20 Galleon Dar Ceket------------------------------25 Galleon TOPLAM:795 Galleon Şuan Yanınızda Bulunan Nakit Miktarı:1000096 Alım işleminden Sonra ki Nakit Miktarı: 999301 |
Fatura Fatura Sahibi: Isabella Marie Swan 2 Modelli Elbise--------------------------400Galleon Takım Elbise-----------------------------40 Galleon Kısa Gece Kıyafeti---------------------150 Galleon Uzun Gece Kıyafeit--------------------200 Galleon Özel Günler İçin Elbise----------------120 Galleon Kot Pantolon----------------------------40 Galleon Penye Kazak---------------------------10 Galleon Kalem Etek------------------------------20 Galleon Dar Ceket-------------------------------25 Galleon TOPLAM: 1005 Galleon Şuan Yanınızda Bulunan Nakit Miktarı:3000045 Alım işleminden Sonra ki Nakit Miktarı:2999040 |
Isabella Marie Swan- Yönetici-Seherbaz-Biçim Değiştirme Profesörü-Zümrüdü Anka Yoldaşlığı
Rp Puanı
Rp Puanı:
(100/100)
1 sayfadaki 1 sayfası