Çataldil Alımları
5 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Çataldil Alımları
Çataladil olmak için 80 rpg puanınız olması gerekir. Aşağıdaki formu doldurmalısınız.
BAŞVURU FORUM;
Ad-Soyad:
Rp Puanı:
Neden Çatalağız?:
Eğer kullanıcılar rp puanlarını yükseltmeye çabalamazsa listeden çıkarılacaklar!
BAŞVURU FORUM;
Ad-Soyad:
Rp Puanı:
Neden Çatalağız?:
Eğer kullanıcılar rp puanlarını yükseltmeye çabalamazsa listeden çıkarılacaklar!
Geri: Çataldil Alımları
Ad-Soyad:Miley Rey Cyrus
Rp Puanı:100
Neden Çatalağız?:Çünkü hayvanlarla konuşmak isterim.
Neden Çatalağız?:Çünkü hayvanlarla konuşmak isterim.
Miley Rey Cyrus- Binbir Çeşit Baykuş Dükkanı Sahibesi-Gelecek Posta Baş Editörü
Rp Puanı
Rp Puanı:
(100/100)
Ad-Soyad:Winnie Fenworthy
Rp Puanı:87
Neden Çatalağız?:Yılanların ilgi çekici özellikleri vardır.Bunlardan biri de bu.Bu yüzden çatalağız olmak istiyorum
Rp Puanı:87
Neden Çatalağız?:Yılanların ilgi çekici özellikleri vardır.Bunlardan biri de bu.Bu yüzden çatalağız olmak istiyorum
Ad-Soyad: Isabella Marie Swan
Rp Puanı: 100
Neden Çataldil: Yılanlar insanlar gibidir! Elini uzattığında sağdıktırlar ama bir an yalnız bırakırsan seni arkandan vururlar.
Rp Puanı: 100
Neden Çataldil: Yılanlar insanlar gibidir! Elini uzattığında sağdıktırlar ama bir an yalnız bırakırsan seni arkandan vururlar.
Isabella Marie Swan- Yönetici-Seherbaz-Biçim Değiştirme Profesörü-Zümrüdü Anka Yoldaşlığı
Rp Puanı
Rp Puanı:
(100/100)
Ad-Soyad:Evanna Leslie Rutson
Neden Çatalağız?: Bir kere hayatım Slytherin binasında geçti. Hem bina sorumlusuyum, hem de o bina da okudum. Ayrıca yılanlar, insanlardan çok daha farklı yaratıklardır. Gürültücü değildirler ve işlerini sessizce hallederler. Düşmanlar gibi.
Neden Çatalağız?: Bir kere hayatım Slytherin binasında geçti. Hem bina sorumlusuyum, hem de o bina da okudum. Ayrıca yılanlar, insanlardan çok daha farklı yaratıklardır. Gürültücü değildirler ve işlerini sessizce hallederler. Düşmanlar gibi.
1 sayfadaki 1 sayfası